Välkommen till Kocken och Kallskänkan Catering i Uppsala
Restaurang Kocken och Kallskänkan startade 2001.
Det drivs idag av krögarparet Peter och Katarina Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskost anda.
Vi har drivit restaurang och hotell sedan 80-talet. Det ligger många års erfarenhet i branschen bakom oss med allt från servering på Nobelfester och bröllop till vanliga bygdegårdsfester med matservering av ex. bufféer eller varma måltider med servispersonal och kockar.
Uthyrning av allt till festen
Behöver du bord, stolar, tallrikar och dukar? Vi erbjuder uthyrning av allt du behöver till festen eller eventet!
Närodlade råvaror
För oss på Kocken och Kallskänkan är det extremt viktigt att vi använder oss av bra råvaror. Utöver att lämna ett så litet avtryck som möjligt på miljön är smaken också bättre. Noga utvalda leverantörer och mat lagad med kärlek gör er tillställning till något man sent kommer att glömma.
Vad säger våra kunder?