logga

Vår historia Est 2001

Vår historia Est. 2001

Restaurang Kocken och Kallskänkan startade 2001.
F.d. Fullerö krog
Det drivs idag av krögarparet Peter och Katarina Nilsson, i en renodlad, klassisk husmanskost anda.
Vi har drivit restaurang och hotell sedan 80-talet. Det ligger många års erfarenhet i branschen bakom oss med allt från servering på Nobelfester och bröllop till vanliga bygdegårdsfester med matservering av ex. bufféer eller varma måltider med servispersonal och kockar.

Varje år i december serverar vi julbord både som catering För oss är det viktigt att det oftast finns en ansvarig på plats när restaurangen är öppen eller när vi ordnar med catering för att kunna ta hand om alla våra gäster på allra bästa sätt. En fest i det gröna med partytält ordnas med allt som behövs, som bord stolar belysning o.s.v. och uppvärmning vid kalla årstider. På restaurangen serverar vi traditionell husmanskost av det mera klassiska svenska slaget men besitter även det internationella kökets. matkunskaper.
Vi serverar även sallader, goda smörgåsar samt kaffe och kondisbitar i restaurangen och har även glass i stora lass. På Fullerö finns även pizzor, a la carté och annat gott.
Det mesta är lagat från grunden så klart.
Vi försöker att ställa alla våra kunder i centrum och se till att varje gäst skall få ett trevligt bemötande. Här kommer ni uppleva att ni verkligen är varmt välkomna.
Vi ordnar allt inom cateringbranschen till festen eller eventet. Det behöver inte alltid vara festmat utan även lunchmat som vi kan leverera. Vi hyr ut allt till det dukade bordet. Linnedukar samt servetter finns även att hyra. Önskar ni vin och spritpaket så ordnar vi till detta. Önskar ni kompetent personal som servis, kockar och bartender så kan ni anlita detta av oss. Speciella buss paket och grupp menyer finnes. Kontakta oss gärna för mera information.
070-6270704

Julbord Fullerö 1
Serving-chef
Red-wine-img
pic34-free-img